Welkom bij Fysiotherapie Hoofdweg te Mijdrecht.
Voor een deskundige en ervaren fysiotherapeut met persoonlijke aandacht voor uw problemen en een prettige behandelsfeer bent u bij onze praktijk voor fysiotherapie aan het juiste adres: Hoofdweg 48a te Mijdrecht.
De praktijk is met de auto, bus, rolstoel of scootmobiel goed te bereiken; er is parkeergelegenheid en stalling direct bij de praktijkingang.
De praktijk heeft 4 ruime behandelkamers plus een oefenzaal. Ook behandelen wij aan huis en in de instellingen.
Er is geen wachtlijst, zowel met als zonder verwijzing kunt u snel bij ons terecht. Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 07:30 – 19:00 uur en op donderdag zelfs tot 21:00 uur. Om een afspraak te maken kunt u bellen, maar het kan ook met ons intakeformulier: E-afspraak (beveiligde verbinding). U bespaart zo tijd bij het eerste consult en u krijgt direct de juiste therapeut.

bel ons

Kies Fysiotherapie Hoofdweg

Omdat wij ons onderscheiden met onze
persoonlijke benadering:
wij zijn geïnteresseerd in de mens achter de klacht.
individuele behandeling:
ieder mens is anders dus wij behandelen individueel, niet in groepen.
ervaren therapeuten:
dus heel veel klinische kennis en kunde.
vele specialismen:
waardoor we vrijwel alle klachten aan het beweegapparaat kunnen behandelen.

Lees verder

Het team van Fysiotherapie Hoofdweg 48a

Het team

De Praktijk kan bogen op een enthousiast team van zeer ervaren fysiotherapeuten en een breed scala aan specialisaties.
Alle therapeuten zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

We zijn aangesloten bij een aantal zorgnetwerken en werken samen met huisartsen, specialisten, thuiszorg, wijkverpleging, de regionale ziekenhuizen en de gemeente De Ronde Venen.

Lees verder

Specialisaties van Fysiotherapie Hoofdweg 48a

Behandeling en vergoeding

Wij bieden naast gewone fysiotherapie bijna 20 specialisaties, zowel in de praktijk als aan huis, waaronder bijvoorbeeld oedeemtherapie, psychosomatische therapie, McKenzie MDT. Daarnaast bieden wij acupunctuur en babymassage.
Fysiotherapie wordt grotendeels vergoed uit de aanvullende verzekeringen, alleen bepaalde ernstige beperkingen worden vergoed uit de basisverzekering. Met vrijwel alle Nederlandse zorgverzekeraars hebben wij een contract afgesloten.

Lees verder

error: Content is protected !!